Zašto baš mi?

Poslujemo po standardu JUS ISO 9002, fleksibilni smo i uvek nalazimo najbolja rešenja za svoje klijente, a uz to stalno radimo na usavršavanju zaposlenih.

ciscenje-svegaKao cilj smo postavili pružanje kvalitetne i efikasne usluge svojim klijentima, kako bismo u svakom trenutku bili profesionalna podrška svima koji žele da higijenu u svom objektu drže na najvišem mogućem nivou. Lako se prilagođavamo radu na održavanju bilo koje vrste poslovnog objekta: od malih kancelarija, do velikih objekata sa velikom frekvencom prolaznika.

Prateći razvoj tehnologija i savremene svetske trendove, uvodimo nove standarde, koristimo savremena sredstva za čišćenje i održavanje, trudimo se da uvek budemo u mogućnosti da ponudimo inovativna rešenja i negujemo profesionalnu komunikaciju sa klijentima uz potpuno poštovanje poslovne etike.

Čišćenje i održavanje poslovnih objekata se obavlja uz prethodni dogovor sa klijentom i specifikaciju usluga koje će se obavljati, a uz zagarantovanu diskreciju Akter Tehnik osoblja prilikom obavljanja posla. 

Naš cilj je ispunjen kada je naš klijent zadovoljan!